Rendezvénytechnikai szakmák a “Mi a pálya” fesztiválon

Elektromos járgányok élő show, szumózó robotok, 3D nyomtatás, mikrodrónok és még számos érdekesség, amikről eddig a diákok csak hallhattak vagy tanulhattak és most ők maguk is kipróbálhatják, működtethetik azokat. Többet között erről szól a Mi a pálya? – Műszaki Pályaválasztási Fesztivál, melynek célja, hogy a műszaki ágazati képzések iránt felkeltse a pályaválasztók érdeklődését. Egy izgalmas élő műsor során Szujó Zoltán közreműködésével mutatják be a műszaki szakterületek hat ágazatát, melyek a következőek: gépészet, épületgépészet, erősáram (elektrotechnika), gyengeáram (elektronika), informatika valamint távközlés és vegyipar. Nem csak a műszaki ágazatok szerinti cégek lesznek a boxokban, hanem a közép- és felsőoktatási intézmények is az „utcák” végén, így teljes körű tájékoztatást szerezhetnek a diákok, tanárok, szülők, érdeklődők egyaránt.

A fesztiválon hang-, fény- és video technikai eszközökkel is megismerkedhetnek a látogatók, tájékoztatást kapva arról, milyen intézményekben folyik napjainkban rendezvénytechnikával kapcsolatos képzés. A programindító budapesti rendezvény után Miskolc következett, a további állomások: október 18. Pécs, október 25. Debrecen, november 8. Szeged, november 22. Győr.

Köszönjük a fesztiválon dolgozó tagjaink munkáját, és a partner szolgáltatóknak a rendezvényekre kiállított eszközök biztosítását.Képeink a budapesti nyitónapon készültek. A rendezvény a látogatók számára ingyenes, azonban mind csoportos, mind egyéni érdeklődés esetén regisztrációhoz kötött. (www. http://miapalya.mee.hu/) http://miapalya.mee.hu/)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.