“Ajánlattételi felhívás rendezvénytechnikai szakemberek számára”

Közzététel

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Petőfi Irodalmi Ügynökség „Ajánlattételi felhívás rendezvénytechnikai szakemberek számára” elnevezésű, 50.000.000 Ft keretösszegű kiírására beérkezett pályázatok elbírálása megtörtént!  A felhívásra történő jelentkezés beadási határidejéig (2020. 11. 17.)152 egyéni és céges pályázat érkezett, összesen 229 fő pályázóval.

Az 50 millió Ft-os keretösszeg 166 kollégának tudja biztosítani a 300.000. Ft-os pályázati összeget. A pályázatok értékelései alapján a jelentkezőket az eredményről az MPRT e-mail-ben értesíti. A kiírás bonyolítója, a Petőfi Irodalmi Ügynökség, a nyertes pályázóknak a szerződést postai úton küldi el. A szerződéskötést követően, a pályázatban elnyert összeg még ebben az évben kifizetésre kerül.

Gratulálunk a nyertes pályázóknak! Öröm, hogy közreműködhetünk egy szakmánkat, kollégáinkat segítő kezdeményezés lebonyolításában! Reméljük, a jövőben lesz még több lehetőség ehhez hasonlóan segítő szándékú ajánlattételi felhívások, pályázatok kiírására!

Üdvözlettel MPRT

https://pim.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.