Az MPRT a Bandmap csapatával együttműködve egy professzionális szolgáltatói adatbázis létrehozását tervezi.

A Bandmap egy jelenleg korai béta fázisban lévő, részben zárt szakmai hálózat, melynek fejlesztésénél a kezdetektől fókuszban vannak a zeneipari háttéremberek.

A zenekari profiloldalak eleve úgy vannak kialakítva már most is (de még rengeteget fog fejlődni!), hogy a tagság nem csak a zenekarra koncentrálódik, hanem a teljes crew és menedzsment felvihető.

Ha a banda adminja felviszi a szűk zenekari tagságon túli szerepköröket, akkor az adott technikus, road, sofőr profiloldalán automatikusan megjelenik, hogy ennél a zenekarnál dolgozik, vagy dolgozott tól-, ig.

Természetesen csak akkor, ha az illető technikus, road, sofőr már regisztrált a bandmapre!

Ez működik klub és esemény profiloldalak és az ott dolgozók, (pultosok, biztonsági emberek, stb) esetén is. Illetve pl. ha valaki egy helyen rezidens technikusként dolgozik.

A bandmap regisztráció meghíváshoz kötött, de hagytak egy kiskaput, a https://bandmap.hu/intro siteon, a csatlakozás gombra kattintva is meghívóhoz lehet jutni.
Ha van már ismerősöd a bandmapen, kérj tőle meghívót, vagy ha már van fenn olyan zenekar, akikkel dolgozol, dolgoztál együtt, az még jobb, mert ha ő felvisz téged a zenekar profilján a megfelelő szerepkörre, akkor ezzel együtt meghívót is tud küldeni, amikor pedig regisztrálsz, a személyes profilodon már ott lesz referenciaként, hogy ezzel a zenekarral dolgozol, vagy dolgoztál.

ÍGY SEGÍTS A BANDMAPNEK

  • Regisztrálj! (minél többen vagyunk részesei a hálózatnak, annál gyorsabban tud fejlődni a rendszer)
  • Ha kapcsolatban vagy olyan zenekarral, klubbal, akik még nincsenek a bandmap térképén, szólj nekik, hogy van egy ilyen lehetőség, hívd meg őket, ilyen egyszerűen.

A bandmap 4 debreceni srác garázsprojektje, önerőből, másodállásban dolgoznak rajta.
Már havi egy sör árával is hozzájárulhatsz a fejlesztéshez, a Patreon oldalukon: https://patreon.com/bandmap

TEDD MAGAD TÉRKÉPRE! 😉