PIM – ajánlattételi felhívás rendezvénytechnikai szakemberek részére

Petőfi Irodalmi Múzeum ajánlattételi felhívás

update: 2021.12.17. Számlázási információk

Év végéhez közeledve aktualizálódik a PIM pályázat végszámláinak beadási határidejei, további információkat a letölthető PDF-ben találsz! Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el és az instrukcióknak tegyen eleget a megjelölt dátumokig!

update 2021.01.18: Letölthető a teljesítési igazolás!
A Petőfi Irodalmi Ügynökség bonyolításában megjelent „Ajánlattételi felhívás rendezvénytechnikai szakemberek számára”a pályázaton nyerteseknek a Teljesítési Igazolás dokumentuma letölthető.

Kérjük, hogy a pontos kitöltés miatt figyelmesen olvassátok el a dokumentumba leírt magyarázó szöveget. Az aláírt teljesítési igazolásokat a rendezvényt követően a legrövidebb időn belül PDF formátumba az mprt@mprt.eu e-mal címre küldjétek el.

update: LEZÁRVA!

A Petőfi Irodalmi Múzeum a COVID-19 járvány hatásait felmérve – a koronavírus világjárvány kulturális, művészeti szférát érintő hatásának enyhítéséről szóló 1290/2020 (VI. 5.) Korm. határozat alapján – megállapította, hogy a zenei “háttériparban” dolgozó szakemberek 2020. március 12-től a mai napig jelentős bevételkiesést szenvedtek el.


Mivel ezen szakemberek speciális szaktudással rendelkeznek, így a szakmából való kiesésük jelentős hátránnyal járna a könnyűzenei szakmának.
A fentieket felismerve Magyarország Kormánya a Petőfi Irodalmi Múzeum (a továbbiakban PIM) útján, a Petőfi Irodalmi Ügynökség Nonprofit Kft.-n (a továbbiakban PIÜ) közreműködésével 50 millió forint összeget biztosít a rendezvényipari szakemberek kieső bevételeinek részbeni kompenzálására.
A felhívásra a jelentkezéssel kapcsolatos adminisztrációs feladatok lebonyolításában a PIÜ együttműködő partnere, a Magyar Professzionális Rendezvénytechnikai Társaság Egyesület (a továbbiakban: MPRT)…


TELJES LEÍRÁS


JELENTKEZÉS