Ajánlattételi felhívás rendezvénytechnikai szakemberek részére

Petőfi Irodalmi Múzeum ajánlattételi felhívás

A Petőfi Irodalmi Múzeum a COVID-19 járvány hatásait felmérve – a koronavírus világjárvány kulturális, művészeti szférát érintő hatásának enyhítéséről szóló 1290/2020 (VI. 5.) Korm. határozat alapján – megállapította, hogy a zenei “háttériparban” dolgozó szakemberek 2020. március 12-től a mai napig jelentős bevételkiesést szenvedtek el.


Mivel ezen szakemberek speciális szaktudással rendelkeznek, így a szakmából való kiesésük jelentős hátránnyal járna a könnyűzenei szakmának.
A fentieket felismerve Magyarország Kormánya a Petőfi Irodalmi Múzeum (a továbbiakban PIM) útján, a Petőfi Irodalmi Ügynökség Nonprofit Kft.-n (a továbbiakban PIÜ) közreműködésével 50 millió forint összeget biztosít a rendezvényipari szakemberek kieső bevételeinek részbeni kompenzálására.
A felhívásra a jelentkezéssel kapcsolatos adminisztrációs feladatok lebonyolításában a PIÜ együttműködő partnere, a Magyar Professzionális Rendezvénytechnikai Társaság Egyesület (a továbbiakban: MPRT)…


TELJES LEÍRÁS


JELENTKEZÉS

FIGYELEM!

A file feltöltés lehetősége, még nem áll rendelkezésre, ezért kérünk küldd el az mprt@mprt.eu email címre a jelentkezésed!